Siegfried Saf etablerer sin virksomhed, som er specialiseret i fremstilling af tøjdyr og andet legetøj. Navnet Saf var allerede kendt lokalt takket være et regionalt gipsminedriftsfirma, som han havde grundlagt i 1948. Plysstoffet til tøjdyrene blev fremstillet på det nuværende virksomhedsområde, mens selve legetøjet blev fremstillet i et lille værksted i centrum af landsbyen Bad Mitterndorf. Virksomheden fremstillede også møbelstoffer, tæpper og kunstigt fåreskind til hjemmesko og vintersko. I december 1964 beskæftigede virksomheden allerede ca. 115 medarbejdere.

1969 – Det tidligere tyske moderselskab Wilhelm Kneitz AG, som allerede ejede fabrikker i Tyskland og Frankrig, overtager legetøjsfabrikken og opretter Herbert Kneitz Ges.m.b.H. i Bad Mitterndorf. Den nye virksomhed fokuserer på produktion af dobbyvelour til møbelindustrien og fremstiller ikke længere legetøj. I 1970’erne blev andre produktionsteknikker føjet til virksomhedens repertoire; den kan nu også fremstille stoffer som jacquardvelour, fladvævede jacquardstoffer og maskinstrikkede Raschel-stoffer med dobbeltstrik. Der åbnes også en ny efterbehandlingsafdeling. Dermed kommer virksomheden for første gang i kontakt med bilindustrien.

1989 – Virksomheden fokuserer nu udelukkende på interiørstoffer til den europæiske og asiatiske bilindustri. Som følge heraf bliver lokalerne ombygget i stor stil og udvidet med tilbygninger. Der oprettes et testlaboratorium, og produktudviklingen digitaliseres. Virksomhedens kvalitetsstyringssystem blev certificeret første gang i 1994; i årene derefter vandt den flere priser fra Volkswagen AG. Kneitz Strick GmbH oprettes som søsterselskab for at udvide virksomhedens kompetenceområder yderligere; nu kan den også tilbyde velourinteriørstoffer, der er strikket på rundstrikkemaskiner. Virksomheden diversificerer sig inden for transportmarkedet ved at tilbyde stoffer til busser og tog ud over det eksisterende sortiment af tekstiler til biler.

2002 – hører nu ikke længere til moderselskabet, og Kneitz Strick GmbH er blevet reintegreret. Virksomheden fremstiller ikke længere strikkede stoffer af glatstrik og Raschel-maskinstof, men investerer i stedet i yderligere fladvæve- og velourmaskiner. Virksomheden er nu selvstændig og fortsætter med at vokse. I det 21. århundrede etablerer virksomheden sig som en førende leverandør af interiørstoffer til markedet.

2016 – Getzner Textil AG Fusionen med Getzner Textil AG fører til synergier og frigør investeringskapital, som bruges til at øge virksomhedens tilstedeværelse på eksisterende markeder og til at udvikle nye markeder med henblik på langsigtet vækst. To år senere fordobles størrelsen af virksomhedens lokaler med åbningen af et nyt bygningskompleks, en færdigbehandlingshal, et færdigvarelager og en ny kontorbygning, der også er hjemsted for et ekspertisecenter for design og udvikling.