Lastbil og bus

Kommercielle køretøjer som busser og lastbiler, er et stort fokusområde hos KPH. Flere medarbejdere er specialister på dette område og derfor føler vi os på hjemmebane blandt ligesindede.

Renovering af komponenter, ofte med forbedringer i forhold til originalen, er ikke bare en fordel for miljøet og dit co2 regnskab, men bestemt også for dit driftsbudget. Helt sikkert en løsning, der vil blive endnu mere udbredt i fremtiden.

Vi er en del af et europæisk netværk, der sammen har en stærk base af produkter og leverandører indenfor blandt andet bremser, styretøj, gearkasser og styringer, bagtøj og differentialer, kompressorer, injektorer, partikelfiltre og komplette lydpotter i enten renoveret eller nye udgaver. Desuden har vi et komplet program i Nox sensorer, der dækker de fleste køretøjer i denne kategori.

Renovering af motorer er en anden service vi tilbyder til konkurrencedygtige priser. Vores partner er en af Europas helt store på dette område og har blandt andet reparation og renovering af delkomponenter som turbo og motorblok m.m. som kernekompetence, ud over den komplette renovering.

Desuden har vi et komplet program i førerstole og sæder samt alt i reservedele, men det kan du læse mere om under interiør.

KONTAKT VORES EKSPERT

Casper Hansen

CEO

+45 40 78 01 08

cah@kphas.dk

Pia Lie Andersen

Salgssupport

+45 53 73 01 08

pla@kphas.dk