Om KPH

KPH holder dig kørende. Vi tilbyder kvalitetsreservedele, tekniske løsninger, reparation og specialiseret rådgivning indenfor tog, busser, lastbiler og produktionsmateriel.

Vores fokus og styrke er, at finde fleksible løsninger til vores kunders behov. Vi opererer i Danmark og Skandinavien, og sætter en ære i høj kvalitet, sikker levering og en enkel procedure. Vi tror på tillidsfuldt samarbejde med vores kunder via dialog i øjenhøjde.

Dine udfordringer – vores fokus

Vi er passionerede omkring at finde optimale løsninger på de udfordringer, som du står med. Vi forstår, at der skal tages mange hensyn ved vedligehold af toge, erhvervskøretøjer og produktionsmateriel. Omfang af vedligehold, leveringstid og økonomi spiller ind i de beslutninger, der skal tages.

Vores medarbejdere har tilsammen over 80 års erfaring fra branchen, og sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan vi tilbyde højt specialiseret rådgivning. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige balance, så dit vedligehold er optimal. Vi leverer reservedele i høj kvalitet, og bestræber os på, at finde løsninger, der passer til dig og dit behov.

Samarbejdspartnere og leverandører

KPH samarbejder med nogle af de stærkeste spillere på markedet og repræsenterer blandt andet rema.germany, Contitech, Mahle, SV-shocks, Nextsense, JURID, Hübner, CVS Engineering og mange flere.

Ydermere tilbyder vi renovering af motorer, powerpacks og gearkasser fra Bücker+Essing og rema.germany i en meget høj standard.

På interiørsiden samarbejder vi med de fleste producenter og repræsenterer sværvægterne Herbert Kneitz GmbH og E. Schoepf GmbH i både Danmark og Sverige, Kiel seats og Ster seats i Danmark