Jernbane

KPH er leverandør til operatører, OEM’er og værksteder i Danmark og Skandinavien med en bred vifte af produkter til både materiel og infrastruktur. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste producenter i Europa og er din sikkerhed for en høj kvalitet indenfor hver enkelt produktkategori.

Vi leverer produkter til bogie som f.eks. luftbælge, nødfjedre, og bøsninger til primær og sekundær affjedring motorophæng og vibrationsdæmpere til motorer og meget andet. Støddæmpere i alle størrelser og afskygninger efter tegning eller egen udvikling. Kompressorer og alt i reservedele samt udvikling af nye systemer i samarbejde med slutbruger.

Renovering og revision af motorer og power packs er en anden service vi tilbyder til konkurrencedygtige priser. Vores partner er en af Europas helt store på dette område og har blandt andet reparation og renovering af delkomponenter som turbo og motorblok m.m. som speciale ud over den komplette entreprise.

Vi kan tilbyde reparation og opgradering af ældre lav-volts styresystemer for automatik, kontrol og varme såvel som skærme og infotavler. Ofte kan vi også skaffe nye komponenter for disse ofte op til 25 år gamle systemer, der for længst har fået den sidste opmærksomhed fra producenten.

Vores netværk gør at vi kan levere det meste – ofte bliver vi selv overraskede.

KONTAKT VORES EKSPERT

Casper Hansen

CEO

+45 40 78 01 08

cah@kphas.dk

Pia Lie Andersen

Salgssupport

+45 53 73 01 08

pla@kphas.dk