Spændende nyheder!
Vi er begejstrede for at kunne annoncere vores nye partnerskab med Muirhead og Scottish Leather Group, sammen med vores europæiske allierede Schoepf og Kneitz. Sammen revolutionerer vi den offentlige transport i Danmark med bæredygtige løsninger.

Dette samarbejde udvider vores stærke fodfæste på det nordiske marked og betyder et betydeligt spring fremad med hensyn til at fremme innovation og miljøvenlig praksis inden for offentlig transport. Med Muirheads omfattende erfaring inden for CO2-neutral læderproduktion til fly, tog og busser er vi klar til at gøre en reel forskel.

Desuden er vi stolte over at kunne fortælle, at vores kollega, Hans Jørn Lindgaard, for nylig besøgte Scottish Leather Group i uge 9. Der fik han uvurderlig indsigt i deres aktiviteter ved at udforske deres produktions- og udviklingsfaciliteter på første hånd.

I samarbejdets ånd er vi begejstrede for at kombinere Muirheads bæredygtige læderløsninger med ekspertisen hos Schoepf og Kneitz, to førende inden for deres områder. Sammen er vi forpligtet til at omforme fremtiden for offentlig transport med fokus på innovation og miljøansvar.

For mere information om vores anerkendte partnere, besøg venligst deres hjemmesider:

Muirhead og Scottish Leather Group: https://www.muirhead.co.uk/en/
Schoepf: https://www.e-schoepf.de
Kneitz: https://www.kneitz.at

Vær med, når vi begiver os ud på denne transformative rejse mod en mere bæredygtig fremtid inden for offentlig transport.