KPH deltager på Transportmessen med unikke løsninger og kvalitetsprodukter
KPH har en spændende stand med på Transportmessen i Herning, der løber af stablen den 20. – 22. april. Her er fokus på at vise hvad KPH kan tilbyde af know how, fleksible løsninger og kvalitetsprodukter.
KPH er specialiseret indenfor reservedele og tekniske løsninger til toge, busser, lastbiler og produktionsmateriel, og vil på messen vise nogle af de unikke, fleksible løsninger, som selskabet kan tilbyde sine kunder.
”Vi arbejder konstant på at skabe nogle løsninger som forlænger levetiden på vores kunders rullende materiel samtidig med, at omkostninger holdes nede. Derfor vil vi bl.a. vise en busmotor på vores stand, hvor vi har udviklet nogle unikke løsninger for renovering af forskellige motorkomponenter, som forlænger levetiden. Vi har også en udstødning til busser med, hvor vi viser hvordan vi kan levere og renovere delkomponenter, herunder partikelfiltre, som sikrer, at levetiden på selve udstødningen forlænges,” siger Casper Hansen, Administrerende direktør i KPH.

Eget polsterværksted
KPH har eget polsterværksted og kan levere fleksible løsninger i høj kvalitet med fokus på leveringssikkerhed. Denne del af forretningen er også med på Transportmessen.
”På vores stand vil vi også vise, hvad vi kan indenfor møbelpolstring, og vi har forskellige ombetrukkede sædeløsninger med, så de besøgende kan se, hvad vi kan. Det er lidt unikt, at vi har eget polsterværksted, og det giver stor leveringssikkerhed for kunderne, og vi kan være meget fleksible i, at opfylde vores kunders ønsker,” siger Casper Hansen.
KPH samarbejder med nogle af de stærkeste spillere på markedet og repræsenterer blandt andet rema.germany, Contitech, SV-shocks, Nextsense, JURID, Hübner, CVS Engineering og mange flere.
På interiørsiden samarbejder KPH med de fleste producenter og repræsenterer sværvægterne Herbert Kneitz GmbH og E. Schoepf GmbH i både Danmark og Sverige, samt vores komplette stole producent Compain Fainsa

Hvis du er på udkig efter reservedele eller tekniske løsninger til dine køretøjer, skal du besøge KPHs stand H6113