Om os

Om os

KPH A/S blev stiftet i 2015 af Casper Hansen med visionen om at blive en foretrukken partner indenfor komponenter til tog, bus, lastbil og industri. Vi bestræber os til at udvælge leverandører, først og fremmest fra EU og enkelte omkringliggende lande, med produkter i høj kvalitet. Dette for at give vore kunder en god og langtidsholdbar løsning. Sommeren 2021 udvidede vi med eget polsterværksted, der betjener en stor del af den offentlige transport i hele Danmark.

Med stærke relationer i både Norge og Sverige, har det fra starten været meningen at betragte hele Skandinavien som hjemmemarked, og en god del af aktiviteten foregår hos vore naboer.

I 2019 erhvervede KPH en ejendom i Ringsted midt på Sjælland. Beliggenheden er nøje valgt for at være så tæt på vore kunder som muligt, i både nord, syd, øst og vest

Hvorfor KPH?

KPH er initialer for Kaj Preben Hansen. Kaj var gennem et langt liv i den Automotive branche et kendt ansigt, der høstede flere priser og anerkendelse for sit innovative virke. Derudover var han Caspers farfar.

Medarbejdere

Casper HansenSalg
  Cah@KPHas.dk
  +45 40 78 01 08
Søren AppelbySalg
  SA@KPHas.dk
  +45 53 74 01 08
Pia Lie AndersenSalg Support
  PLA@KPHas.dk
  +45 53 73 01 08
Hans LindgaardSalg, Interiør
 HJL@KPHas.dk
  +45 25 40 26 30

Advisory Board