Fortrolighedspolitik

Mange kunder kommer i kontakt med os og arbejder sammen med os, men vi har tillid til at holde deres data begrænset til os. Vi deler ikke deres forretningsdata til nogen, da deres beskyttelse er kritisk for os. Mange kunder deler deres bankdata for at få indbetalingsposten og forskellige tjenester på deres online-grænseflade, og disse er krypteret til os. Bortset fra dette gør vi tilgang til og på websteder, og så har vi certificering af kunders hjemmeside, og disse kvalifikationer er desuden opbevaret med utrolig sikkerhed og overføres ikke til tredje person, indtil indehaveren sender sit krav om at gøre det som sådan.

Vores forpligtelse til privatlivets fred:
Dit privatliv er kritisk for os. For bedre at sikre dit privatliv giver vi denne meddelelse en præcisering af vores online data repetitioner og de beslutninger, du kan træffe om, hvordan dine data samles og udnyttes. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores destinationsside og på hvert punkt, hvor der kan stilles spørgsmålstegn ved identificerbare data.

Måden vi bruger Information:
Vi bruger de data, du giver om dig selv og din virksomhed til at svare på din anmodning. Vi bruger returleverandører til at besvare den e-mail, vi får. Sådanne lokaliteter benyttes ikke af en anden grund og udleveres ikke til eksterne parter. Vi bruger ikke-skelne og samlede data til bedre at skitsere vores hjemmeside. Vi sporer for eksempel, hvordan hver og en gang enestående sider er gået som en markør for intriger niveauer i forskellige administrations områder. Endelig bruger vi aldrig eller deler de identificerbare data, der er givet til os online i kurser, der ikke er forbundet med dem, der tidligere blev afbildet.

Vores engagement i datasikkerhed:
For at forhindre uautoriseret adgang til at holde op med informationens præcision og sikre den rigtige udnyttelse af data, har vi oprettet egnede fysiske, elektroniske og administrative strategier til beskyttelse og sikring af de data, vi samler på internettet.

Dit privatliv er vigtigt for os, og det er KPH Handels tilgang til at betragte din sikkerhed med hensyn til alle data, vi måtte samle, mens vi arbejder på vores websteder. På passende vis har vi opbygget denne politik med slutmålet for at se, hvordan vi samler, udnytter, formidler og afslører og gør brug af individuelle data. Følgende tegninger vores sikkerhedsstrategi.

Vi indsamler og udnytter personlige oplysninger udelukkende med det formål at opfylde de grunde, der er angivet af os og til andre gode formål, medmindre vi accepterer den pågældende person eller som krævet af loven. Vi vil bare holde individuelle data så længe vigtige for tilfredsstillelsen af ​​disse grunde. Vi samler individuelle data med lovlige og rimelige midler og, hvor det er korrekt. Individuelle oplysninger bør være vigtige af grundene til, at den skal udnyttes, og i den grad, der er væsentlig af disse grunde, bør være ajourført, fuldstændig og præcis.

Vi vil sikre personlige data af fornuftige sikkerhedsskærme mod tyveri eller tab, samt offentliggørelse, uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller kopiering. Vi er fokuseret på at lede vores forretning i henhold til disse standarder, idet vi tager højde for det endelige mål at sikre, at personoplysningerne for de enkelte data sikres og holdes op. KPH Handel kan til enhver tid ændre sin privatlivspolitik, og ved KPH Handel’s eget skøn.

Vi undgår potentiel risiko for at sikre, at dataene kommer igennem på internettet eller frakoblede strategier. Vores garanti er at give velbefindende desuden sikkerhed til den forestående forretning for at gøre lyden rivalitet reklame. Vi opfordrer de nye kommenter til at interessere sig for det åbne marked og gøre dem anerkendte.