Vælg Bedst

Hos KPH Handel er vi meget passionerede omkring vores kunder. Vi ønsker at hjælpe med den store helhed og dette gør vi indenfor Jernbane, Industri og reservedele til Erhvervskøretøjer såsom bus reservedele, lastbil reservedele.

Vi ønsker at være ét one-stop for dig som kunde.

Vores mission om at være ét one-stop gør vi ved hjælp af vores know-how, stærke kompetencer og ved vores velopbyggede leverandørnetværk og servicepartnere i hele Europa.

Ved hjælp af vores sans for et højt serviceniveau overfor dig som kunde og fornemmelse for både det korte såvel som lange løb, er vi altid klar til at løse dine behov eller udfordringer.

Med de relationer vi har, og den fleksibilitet vores organisation har skabt, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi afsætter den tid, som du skal bruge og vi bestræber os i at gøre et ordentligt stykke arbejde.

Vi hjælper dig med det, som er med til at skabe succes for dig som kunde.

KPH Handel er kendt for at levere reservedele til erhvervskøretøjer, bus reservedele, lastvognsreservedele og reservedele till lastbiler.

Vores stærke leverandørnetværk og tætte relationer gør os i stand til at levere et stort sortiment af produkter til Jernbane, Industri og reservedele til Erhvervskøretøjer såsom bus reservedele, lastvognsreservedele, lastbil reservedele, herunder rådgivning, service, reparationer og udskiftning af enheder.

Vi står klar til at hjælpe dig på: +45 41 50 11 11 eller info@KPH-Handel.dk

Nyheder

Hvorfor vælge KPH?